We hebben leuk nieuws voor de echte sport- en gadgetliefhebber! Casio laat zich van zijn meest sportieve kant zien en pakt uit met een schitterende win-actie! Bij aankoop van een Casio horloge ontvangt u tot eind juni een win-voucher voor de elektrische Xiamoi M365 step.

Win een elektrische Xiamoi M365 step

Geen zin om deze zomer bezweet van het fietsen op je bestemming aan te komen? Maak kennis met de Xiaomi M365 Electric Step! Deze step haalt snelheden tot 25 kilometer per uur en heeft een bereik van 30 kilometer. Met zijn krachtige batterij wordt de Xiaomi M365 je ideale reisgezel. Ook handig: de elektrische step is opvouwbaar. Heeft u het winnende ticket ? Proficiat , dan heeft u een elektrische trotenet Xiaomi M 365 gewonnen. Wij nemen contact op met u einde juni 2019.

In de kijker: Casio G-Squad Step Tracker Smart Bluetooth

Is je lieveling verzot op alles wat digitaal is? Doe de nieuwe Casio G-SQUAD cadeau! De G-Squad combineert een stijlvolle uitstraling met innovatieve technologie. De 3-assige bewegingssensor van dit horloge houdt niet alleen dagelijks het aantal stappen bij, maar ook je looptempo. Het horloge maakt via Bluetooth® verbinding met de smartphone en stuurt de vastgelegde gegevens naar de G-SHOCK Connected-app — een geweldig hulpmiddel om je loopniveau in de gaten te houden.

Shop nu