Een nieuw concept, een nieuwe naam

Juwelier Vanhoutteghem, de toonaangevende juwelier van Gent, viert in de maand december een bijzonder feestelijke periode! De voormalige winkel YoungWatch heeft plaatsgemaakt voor een stijlvolle Boutique die luxe uitstraalt en tegelijkertijd een intieme ambiance biedt zoals van een familiebedrijf mag verwacht worden. Een duidelijke keuze voor luxe, stijl en beleving. Meer dan ooit staat de klant centraal.

Nieuw interieur

“Na 15 jaar was YoungWatch toe aan een grondige opwaardering”, vertelt familie Vanhoutteghem. “Niet zomaar een opknapbeurt, maar een totale metamorfose. Bovendien verandert de naam YoungWatch in Vanhoutteghem Boutique. Het wordt een totaal ander concept waar we heel trots op zijn. Het is een mooie, chique maar toch toegankelijke winkel met alle hedendaagse mogelijkheden voor een optimale klantenervaring. Het interieur is op en top modern en uitnodigend.

Vanhoutteghem Boutique webshop

“Tegelijk kunnen onze klanten ook op de webshop van Vanhoutteghem Boutique terecht. Ze vinden er dezelfde kwaliteit, dezelfde klantgerichtheid, dezelfde beleving. Wist je trouwens dat we de geschenken die via de webshop besteld worden subtiel parfumeren? Net zoals we ook in de winkel alle zintuigen aanspreken. Dat geeft een extra touch aan de beleving bij het openen van het pakje.”

Alle dagen open in december

Kom gezellig wintershoppen in de nieuwe Vanhoutteghem Boutique. Laat u betoveren tijdens deze feestelijke dagen door de vele nieuwe merken onder één dak: de ideale one-stop-shop voor uw eindejaarsgeschenken. In de maand december zijn wij trouwens 7/7 open.

Op zondag 3 december nodigen wij u uit om een glaasje met ons mee te drinken tijdens Zondag Shopping Gent. Samen met u willen we toosten op de opening van deze stijlvolle Boutique die luxe uitstraalt en tegelijkertijd een intieme ambiance biedt zoals van een familiebedrijf mag verwacht worden.

Bekijk de collectie