Bij Vanhoutteghem Boutique in Gent is het mogelijk om oorgaatjes te laten prikken. Er wordt gebruik gemaakt van het erkende Studex schietsysteem. Met het prikken van een gaatje maak je een klein wondje. Om infecties te voorkomen is belangrijk zo steriel mogelijk te werken. We gebruiken daarom hygiënisch verpakte oorstekers.

Onze oorbelcollectie biedt een enorme keuze aan mooie ontwerpen voor groot en klein. Alle Studex-oorbellen zijn antiallergisch en huidvriendelijk. Dit omdat Studex uitsluitend chirurgisch staal en goud gebruikt. De stekers van de oorbellen laten zich na het genezingsproces (6weken) eenvoudig door andere oorbellen vervangen.

Je kan kiezen uit prik oorbellen uit chirurgisch staal of goud 14KT. Deze materialen zorgen ervoor dat er geen allergische reacties optreden en er een snelle genezing is. U hoeft geen afspraak te maken om gaatjes te laten prikken. Er is altijd een professional aanwezig. Het is ook perfect mogelijk om 2 gaatjes tegelijkertijd te zetten. Het prikken zelf is zo goed als pijnloos.

Wij hanteren een minimum leeftijd van 1 jaar. Tot een leeftijd van 16 jaar is er toestemming nodig van de ouders. De prijs is afhankelijk van het oorknopje dat u kiest. Het plaatsten van de oorgaatjes is gratis.

Veel gestelde vragen

Moet ik een afspraak maken voor het prikken van mijn gaatjes?

Neen, er is altijd een professional aanwezig. Indien gewenst is het ook perfect mogelijk dat de gaatjes door 2 personen tegelijk worden gezet.

Vanaf welke leeftijd kan ik gaatjes laten prikken?

Wij hanteren een minimumleeftijd van 1 jaar. Tot een leeftijd van 16 jaar is er toestemming nodig van de ouders.

Doet gaatjes prikken pijn?

Met ons systeem is het zetten van gaatjes een kwestie van seconden. Het zetten van de gaatjes wordt vrijwel altijd als een klein prikje ervaren. Het systeem is dus ook voor kinderen uitermate geschikt.

Hoe lang moet ik mijn eerste oorbellen dragen?

Verwijder de oorbellen niet tijdens de eerste 6 weken na het zetten van de gaatjes. Raak het oor en/of de oorbellen niet onnodig aan. Duw de pousette niet te dicht bij uw oor. De pousettes moeten zich altijd aan de achterkant van de oorsteker bevinden om te zorgen voor een voldoende luchtcirculatie. Er is een inkeping voor de optimale positie van de pousette.

Wat is de kostprijs?

Prijzen starten aan €45 voor stalen oorbellen per paar, €85 voor gouden modellen. Voor het prikken zelf worden er geen extra kosten aangerekend.

Bekijk de collectie